Om White Lion

Om White Lion

White Lion er et åpnet først for drift i Bergen, i samarbeid med kosttilskudd butikken Gymspot. Deretter ble selskapet stiftet selvstendig og flyttet til Sandefjord, hvor vi nå holder til. Selskapet baserer seg på innovasjon innen kosttilskudd.

 

Innhold

  • Historien til nå
  • Nåtid
  • Forskning
  • Produksjon
  • Ambisjoner

Historien til nå

Jeg bak selskapet heter Jacob Florelius. Så, hei :) 

Jeg har drevet med styrkeløft i 7 år på elitenivå, med 5 av disse årene på landslaget. Sitter igjen med masse erfaringer og opplevelser. Noen internasjonale medaljer, med sølv i VM i benkpress i Japan som den store favoritten.

PRs på 204kg Benkpress, og 300kg markløft. Knebøy trenger vi ikke snakke om. :)

Kosttilskudd er ikke vanlig diskutert på landslaget. Så her måtte jeg navigere meg frem selv. For jeg visste hver lille prosent ville telle. 1% økning av et kosttilskudd høres kanskje ikke ut som mye. Men kan diktere forskjellen mellom 6. plass og 1. plass. 

Jeg har hele veien trådt forsiktig gjennom kosttilskudd jungelen. Både for å spare kroner, og beskytte meg selv mot strenge regelverk og helsefarlige stoffer. Jeg sitter igjen med over 10 dopingtester, alle negative.

Så når jeg startet White Lion var det effektivitet og sikkerhet jeg visste jeg skulle gå etter. Formelen kunne jeg med en gang. Citrulline effektiv dosering: 8g, da kjører vi det. Beta alanine kicket bra på 3g+, så der kjører vi 4g. Og koffein. Vel det må jo funke. Så 400mg it is. Ved dette punktet inntok jeg ikke koffein ellers, så å konsentrere hele dagsinntaket koffein til et tidspunkt, var ikke så dumt.

Vi bestilte en runde med dette fra opparbeidede kontakter. Forventningene var ikke store. Formelen hadde liksom ingen x-faktor. Skulle man hatt med alt mulig andre stoffer?

Men resultatet var som ingenting annet. Vi var 4 stk med et kvart scoop hver, og klarte ikke sitte i ro. Det var ekstremt. Smakene var sjokkerende nok 10/10. 

Herfra så jeg aldri tilbake. Tidligere favoritten knockout 2.0, gikk ikke ned. Og f*cked up ble liksom ikke det samme.

 

Nåtid

Idag sitter jeg hjemme i Sandefjord, og skriver på det her. Jeg har lagd, og lager kosttilskudd som jeg selv vil bruke. Konseptet er ikke noe annerledes. Jeg vil ha ting som gjør meg sterkere, større og smartere. Som smaker godt og som jeg liker å bruke. Det er bare utrolig fett det er andre som og ønsker å bruke det jeg lager. Så takk til deg, som leser, og kanskje bruker kosttilskuddene jeg lager.

 

Forskning

Produktene er alltid basert på forskning. Men er kanskje sett på med noe optimistiske briller. Det er dog nødvendig. For industrien er et isfjell. Vi ser kreatin og protein på overflaten, men under det vi kan se, er det så mye at man blir svimmel.

Både av erfaring, rykter og historier. Så er det mye man ikke er klar over. Oftest er det idrettsnasjoner som gjør egne studier, og publiserer ikke resultatene. For å la sin egen nasjon seire.

Visste du f eks Russland har brukt ecdysteron, eller turkesteron som du kanskje kjenner til, siden 80 tallet, med sine olympiske utøvere. Vi skal ikke gå for mye inn på den forskningen her. Men jeg tror ikke nødvendigvis russland tok feil. Dette er bare et av mange kosttilskudd, nasjoner holder hemmelig.

Men det er vel bare Russland? Å Nei min venn. Visste du Bjørn Dæhli var den første i Norge til å bruke kreatin? Eller at Kjetil Borch fikk beskjed av olympiatoppen å spise 1 liter verdt med Gele om dagen, for å komme tilbake fra skade kjappere. Men forskningen rundt gelatin og kollagen er ikke svært overbevisende, tvert imot. For å ikke snakke om den hyppige bruken av astma medisin i idrett. 


Når et kosttilskudd først har fått en felles konsensus om at fungerer og er verdt pengene. Så er du 10 år for sent. Forhåpentligvis er vi her for å kutte ned på de årene.


Produksjon

Våre produkter er produsert i Sverige. Så kortreist som du får det. Lokale råvarer prioriteres, så mye som mulig. Men såklart noen råvarer må man hente utenlands fra. Kildene til råvarene er forsiktig plukket, etter mange års erfaring. Her vingles det ikke mellom råvarer!

Jeg har tidligere forespurt en råvare, og de har automatisk valgt ut max kvalitet uten at jeg har bedt om det. Så dette er en gjeng som er fokusert på kvalitet.


Ambisjoner

Vi har godt med produkter i kø. Vi skulle gjerne hevet ut alt av kreatin, protein og slikt med en gang. Men økonomien må bygges noe opp før den tid. Vi ønsker heller ikke komme med et produkt som du kan finne et bedre tilbud på andre steder, da er vi heller ærlig og sender deg i riktig retning. Kreatin er så og si likt fra anerkjente selskaper, det vil vårt og være. Nothing special. 

Igjen, jeg lager produkter jeg selv ønsker å bruke. Om du har et produkt som du ønsker å bruke, eller noe du ikke ønsker, så send oss en mail! Industrien er konstant i bevegelse, og vi sitter ikke med fasiten. 

Takk for at du leste litt om historien til selskapet, og at du kanskje ønsker å være med på reisen.

Essensiell info kommer ut på IG: WhiteLioNutrition

Tanker, tidlig info og slikt prøver vi å få ut på Snapchat: 

Email oss dine tanker på post@whitelion.no